Losse elementen

6 Product(en)

Welke bank zet jij straks in je tuin?

Eindelijk kan je buiten nét zo lekker zitten als binnen!

Start keuzehulp
Sorteer op:
Outdoor hocker Bay beach
Outdoor hocker Bay beach
€799,00
Outdoor bank Bay beach - element zonder arm
Outdoor bank Bay beach - element zonder arm
€949,00
Outdoor bank Bay beach - element rond
Outdoor bank Bay beach - element rond
€950,00
Outdoor bank Bay beach - element met arm links
Outdoor bank Bay beach - element met arm links
€1.249,00
Outdoor bank Bay beach - element met arm rechts
Outdoor bank Bay beach - element met arm rechts
€1.249,00
Outdoor bank Bay beach - hoekelement
Outdoor bank Bay beach - hoekelement
€1.450,00

PLOF NEER IN DE FANTATISCHE OUTDOOR BANK BAY

Eindelijk is buiten zitten nét zo leuk en lekker als binnen. Bij De Troubadour Interieurs introduceren we Outdoor bank Bay. Met de looks en het zitcomfort van een binnen bank, maar door het all-weather materiaal kan buitenbank Bay het hele jaar door buiten staan! Je hoeft dus niet meer met kussens te slepen om deze droog op te bergen. Bay is speciaal ontworpen om buiten net zo lekker te kunnen zitten en genieten als binnen. Het moderne en vriendelijke uiterlijk van de buitenbank wordt gevormd door de strakke vormen, afgeronde hoeken en zachte lijnen.

HET ONDERHOUDEN VAN EEN ALL-WEATHER BANK

Outdoor bank Bay is dus speciaal ontworpen om het hele jaar in de tuin te kunnen staan. Dit is mogelijk door de 100% waterdichte en antibacteriële buitenstof en het sneldrogende materiaal. De buitenbank is gemaakt van duurzame en weersbestendige materialen, waardoor je jaren plezier hebt van bank Bay. De kwalitatieve buitenstof zorgt ervoor dat de bank in alle weersomstandigheden buiten kan staan en dat jij geen zorgen meer hebt over kussens of afdekhoezen. Zie je een zonnestraal? Plof gelijk neer op outdoor bank Bay! Maar is er een zomerse regenbui? Ook daar is bank Bay helemaal op afgestemd. Tussen de kussens zijn ruimtes opengelaten waar het water optimaal in weg kan stromen. Daarnaast is de buitenstof uv-straling bestendig, wat maakt dat de kans op verkleuring erg klein is. Naast de buitenstof is het binnenwerk van outdoor bank Bay ook zo ontworpen dat de bank jarenlang mee gaat. Met een frame van sterk, watervast multiplex en een ‘dry fast’ foam is bank Bay binnen no-time weer droog en helemaal klaar om op neer te ploffen! Op deze pagina lees je alles over het onderhoud van bank Bay.

LOSSE ELEMENTEN MAKEN BUITEN ZITTEN NÓG LEUKER

Outdoor bank Bay bestaat uit een zestal verschillende elementen. Het gaat hierbij om een element zonder arm, met een arm aan de linkerkant of aan de rechterkant, een hoekelement, een rond element en een hocker. Met deze zes elementen zijn ontzettend veel mogelijke en verrassende opstellingen samen te stellen. Zo is er oneindig veel keuze, maar is de bank ook geschikt voor iedere buitenruimte. Heb jij een grote tuin? Dan kan je vele elementen samenstellen tot bijvoorbeeld een hoekbank of een ruime U-bank. Maar heb je juist een relatief kleine tuin of balkon? Bekijk dan eens de rechte banken. Voor iedere tuin is er een passende opstelling. Online hebben wij al geprobeerd een ruim aanbod verschillende samenstellingen voor je klaar te zetten, zodat jij gemakkelijk jouw favoriete opstelling kan bestellen. Uiteraard mag je ook met de losse elementen een bank naar geheel eigen smaak samenstellen!

WELKE BANK KIES JIJ VOOR JOUW TUIN?

Zo zie je maar, met outdoor bank Bay kan je alle kanten op. Wat voor stijl of sfeer je ook in je tuin wilt creëren, bank Bay past sowieso in jouw tuin! En het voordelige is, outdoor bank Bay bestel je gemakkelijk via de website. Ga jij zelf aan de slag met losse elementen of kies je voor een bestaande opstelling? Door de bank vandaag nog te bestellen geniet je binnen 7 dagen van al het moois bij jou in de tuin! Maar je bent ook altijd welkom om bank Bay in de winkel te bekijken. De buitenbank staat in de showroom, waar onze verkoopadviseurs je graag helpen bij het vinden van de geschikte bank.