Loungebank Day - Airolo Ecru

€1.529,10

Adviesprijs: €1.699,00

Je bespaart 10%

All-in House service

Met de All in House Service ben je 5 jaar verzekerd van de beste vlekken- en constructieservice, zodat je nóg langer van jouw zitmeubel kunt genieten. Meer informatie.

  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Bank Day is een ultieme loungebank, perfect geschikt voor avondenlang heerlijk relaxen. Day beschikt over een royaal zitoppervlak en is standaard uitgerust met een extra brede longchair. Zo kun je zelfs met zijn tweeën naast elkaar languit een film kijken. Heerlijk! Verder is bank Day voorzien van lage armleuningen en een vrij diepe zit. De ronde pootjes zorgen ervoor dat de bank, ondanks zijn robuuste uiterlijk, toch een luchtige en vriendelijke aanblik heeft. Day is een comfortabele hoekbank; plof neer en kom er niet meer vanaf.

Day's lijst met pluspunten is eindeloos. Zo is de bank standaard uit voorraad leverbaar, waardoor deze binnen 7 werkdagen bij jou in de woonkamer staat te pronken. Verder is bank Day voorradig in maar liefst vier stoffen, welke uitgevoerd zijn in verschillende kleuren. Keuze uit een grove velvet, een zachte gemêleerde stof, een retro rib of een trendy boucléstof. Daarbij is de bank vanzelfsprekend verkrijgbaar met een longchair links of een longchair rechts. Zo past dit comfy meubel altijd perfect in jouw interieur.

Het frame van bank Day is gemaakt van houtvezelplaat met grenen en hardhout. Zowel de zitting als rug van de bank beschikt over een vulling van koudschuim, afgedekt met veren en siliconenvezels. Deze veren worden ‘no-sag' veren genoemd. Dit betekent letterlijk vertaald ‘niet zakken' en houdt in dat je ook na jarenlang zitplezier niet hoeft in te leveren op kwaliteit. Optimaal zitcomfort gegarandeerd.

Twijfel je of de kleur van de stof mooi bij de rest van je interieur staat? Of wil je de stof gewoon graag even voelen? Dat kan. Van onze IN/STOCK Lounging by Troubadour banken zijn namelijk knipstaaltjes beschikbaar. Deze zijn gemakkelijk via onze website te bestellen.

Specificaties

Artikelnummer: 125140
Omschrijving: LBT 142011: Loungebank Day - Airolo Ecru
Merk: So True by Troubadour
Materialen: Stof
Hoogte: 69,00
Breedte: 279,00
Lengte: 164,00
Zithoogte: 42,00
Zitdiepte: 68,00
Armhoogte: 66,00
Breedte armleuningen: 30,00
Poottype: Kunststof
Poothoogte: 4,00