TV-wandmeubelen

16 Product(en)
Sorteer op:
TV-kast Orleans tweedelig
TV-kast Orleans tweedelig
€2.199,00
TV-wand Ventura large
TV-wand Ventura large
€7.499,00
TV-wand Ventura medium
TV-wand Ventura medium
€5.699,00
TV-wand Ventura extra large
TV-wand Ventura extra large
€8.499,00
TV-wand Ventura small
TV-wand Ventura small
€4.399,00
TV-kast Orleans vierdelig
TV-kast Orleans vierdelig
€3.999,00
TV-wandelement boekenrek Cosmo smal
TV-wandelement boekenrek Cosmo smal
€770,00
TV-wandelement hangend rek Cosmo
TV-wandelement hangend rek Cosmo
€660,00
TV-wandelement meubel Cosmo
TV-wandelement meubel Cosmo
€1.299,00
TV-wandelement dressoir Cosmo
TV-wandelement dressoir Cosmo
€1.299,00
TV-wandelement boekenrek Cosmo breed
TV-wandelement boekenrek Cosmo breed
€1.895,00
TV-wandelement boekenkast Cosmo
TV-wandelement boekenkast Cosmo
€1.895,00
TV-wand Allure
TV-wand Allure
€4.499,00
Wandkast Allure Flex type C
Wandkast Allure Flex type C
€2.549,00
Wandkast Allure Flex type B
Wandkast Allure Flex type B
€2.699,00
Wandkast Allure Flex type A
Wandkast Allure Flex type A
€2.599,00

TV-wandmeubels voor in de woonkamer

Een TV-wandmeubel is een stijlvolle toevoeging voor ieder interieur. Je maakt de woonkamer helemaal compleet met een prachtige wandkast voor je TV. Hierdoor krijgt niet alleen je TV een goede plek in huis, maar heb je ook gelijk een plek om allerlei spullen op te bergen en uit te stallen. Door de bes afmetingen van een TV-wandmeubel heb je altijd genoeg ruimte. En dat niet alleen: je voegt ook nog eens een eyecatcher toe aan je interieur. Door het royale uiterlijk van zo’n wandmeubel vul je het saaie aanzicht van een kale muur gemakkelijk op. Ontdek het gehele aanbod TV-wandmeubels voor bij jou in de woonkamer.

Creeër een luxe en stijlvol interieur met een TV-wandmeubel

Onze collectie wandmeubels zijn speciaal ontworpen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Door de luxe uitstraling van de kast maak je je woonkamer helemaal af. Een modern interieur wordt gekenmerkt door rechte lijnen en strakke hoeken. Onze collectie bestaat uit diverse stijlvolle wandmeubelen die perfect in zo’n modern interieur passen. Het meubel bestaat uit diverse open vakken en opbergruimte achter gesloten deurtjes. Het rustiek eikenhout geeft het wandmeubel een extra luxe touch. Een ideale manier om met een wandmeubel je moderne woonkamer helemaal compleet te maken.

Voor iedere stijl & ieder interieur

Wat voor soor TV-wandmeubel je ook zoekt, in ons aanbod vind je een passend model. Misschien zoek je wel een zwevend TV-wandmeubel, een exemplaar dat goed pat in een woonkamer met een landelijke sfeer of een meubel met een meer industriële uitstralinng. Ook zijn er TV-wandmeubels die perfect gecombineerd kunnen worden met een ‘zwevende’ TV. Zo kun je al je spullen kwijt, in een handige en tegelijkertijd prachtig wandmeubel.

Ook voor industriële meubels

Ook voor de stoere interieurliefhebbers hebben we passende TV-wandmeubels. De combinatie van gerecycled teakhout, een metalen frame en zwarte accenten zorgt voor een stoer uiterlijk. Zo’n stijlvolle wandkast vindt haar weg goed in bijvoorbeeld een industrieel interieur. En het leuke: je stelt de kast helemaal zelf samen. Kies je favoriete boekenkast en TV meubel en combineer dit vervolgens met een hangend rek. Zo ontstaat er een complete wandmeubel waar je TV een prachtige plek in krijgt. 

Tips van de stylist: hoe richt je je TV-wandmeubel in?

Een TV-wandmeubel heeft grote, robuuste afmetingen. Hierdoor is er veel opbergruimte en ook plek om decoratie toe te voegen. Het kan lastig zijn om zo’n grote kast in te richten. Hieronder geven we je graag wat tips over het inrichten van je TV-wandmeubel:

  • Kies de decoratie – Kies voor het vullen van de wandkast als eerste wat je erin wil zetten. Dit kunnen waardevolle items, prachtige foto’s of souvenirs zijn. Maar je kunt het wandmeubel ook opvullen met mooie glazen of servies. Houd wel rekening met de beschikbare ruimte. Te veel decoratie kan ook voor onrust zorgen.
  • Varieer de items – Varieer verschillende items in de kast met elkaar. Combineer souvenirs met bijbehorende foto’s of zet er een mooie vaas bij. Je zou zelfs eens in de zoveel tijd de gehele decoratie kunnen wisselen. Zo creëer je in een handomdraai een nieuwe uitstraling in huis.
  • Match de kleuren – Match de kleuren van de items met de rest van je interieur. Door kleuren uit eenzelfde kleurenpalet te kiezen ontstaat er een mooi geheel in je wandmeubel. Op die manier heb je een stijlvol meubel dat perfect bij je thuis past.

Laat je adviseren of plaats je bestelling

Het vinden van het juiste wandmeubel voor je TV in de woonkamer kan een uitdaging zijn. Onze ervaren interieuradviseurs helpen je dan ook graag met het samenstellen van je nieuwe wandkast. Boek een gratis interieuradvies om alle mogelijkheden te ontdekken samen met onze adviseurs. Of kom naar onze showroom en ontdek zelf onze collectie. Heb je het perfecte TV-wandmeubel (zwevend) zelf al gevonden? In dat geval kun je deze direct bestellen in onze webshop.