Outdoor bank Resort meton beige - rechts

€6.499,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Eindelijk kan je buiten nét zo lekker zitten als binnen! Resort heeft de looks en comfort van een binnenbank, maar is perfect geschikt voor buiten! De outdoor bank heeft een royaal zitoppervlak waarop je zowel actief als relaxed kunt zitten. De ronde hoeken en zachte lijnen maken Resort warm en uitnodigend. Een tijdloos design dat een statement maakt in iedere tuin.

Dankzij de duurzame en weerbestendige materialen kan outdoor bank Resort gemakkelijk het hele jaar door buiten blijven staan. Geen gesjouw meer met losse kussens of gestuntel met een onhandige afdekhoes, maar gewoon gelijk genieten zodra de eerste zonnestraal zich laat zien.

De elementen van outdoor bank Resort zijn bekleed met een 100% waterdichte, antibacteriële en sneldrogende stof. De speciale vormgeving, waarbij er spleetjes tussen de kussens zijn opengelaten, zorgt ervoor dat water optimaal kan wegstromen. Omdat onze stoffen uv-straling bestendig zijn, is kans op verkleuring minimaal en wordt de stof niet heet in de zon.

Outdoor bank Resort bestaat uit 3 elementen met een totale afmeting van 386x191 cm. Deze opstelling is in 3 kleuren uit voorraad leverbaar, waardoor hij binnen 10 werkdagen bij jou in de tuin staat te pronken. Verder is de bank verkrijgbaar met een longchair links of een longchair rechts.

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste bank of wil je de kleuren tóch graag in het echt zien? Kom de outdoor collectie bekijken in onze winkel!

Specificaties

Artikelnummer: 155676
Omschrijving: ODC 218948: Outdoorbank Resort Stock Beige - longchair rechts
Materialen: Outdoor stof
Hoogte: 73,00
Breedte: 386,00
Lengte: 191,00