Outdoor meubels

Met comfortabele en stijlvolle outdoor meubels creëer je een buitenruimte waar je niet meer weg wilt. Steeds vaker wordt de tuin of het balkon gezien als een verlengstuk van je huis. Het is daarom ook belangrijk dat je een tuinset hebt die goed aansluit op de rest van je interieur. Om je een handje te helpen bij het samenstellen van een heerlijke tuin of balkon hebben we een uitgebreid assortiment met buiten meubels. Onze stoelen, banken of tafels voor buiten zorgen ervoor dat je er deze lente en zomer heerlijk bij zit. Ontdek online ons gehele assortiment outdoor meubelen.

Verschillende soorten buitenmeubels

Met onze selectie outdoor meubels kun je een fijne plek in de tuin of op het balkon creëren waar je helemaal tot rust komt; een loungeplek om op elk moment van de buitenlucht te kunnen genieten. Onze speciale collectie met loungesets is namelijk ideaal om het hele jaar door buiten te laten staan. Afdekhoezen of kussenboxen zijn bij deze buiten meubels niet nodig. Schijnt de zon? Dan kun je gelijk naar buiten! Hoe fijn is dat?

Loungebank: een onmisbaar outdoor meubel

Een perfecte toevoeging aan je tuin of balkon is een comfortabele outdoor bank. Zo’n outdoor meubel is ideaal om een lekkere kop koffie in het ochtendzonnetje te drinken of om nog even te relaxen met de laatste zonnestralen. Een heerlijk zittende buiten bank zorgt ervoor dat je een fijne loungeplek bij jou buiten creëert. Onze collectie outdoor meubelen bestaat onder andere uit diverse banken, speciaal voor buiten.

Buiten meubilair voor urenlang tafelen

Een buitenmeubel dat ook niet mag ontbreken is de tuintafel. Met een stijlvolle buitentafel waren zomerse avonden nog nooit zo leuk en gezellig. Ben je op zoek naar een outdoor meubel waar je uren aan kan borrelen of lekkere hapjes tot laat in de avond aan kan eten? Dan ben je bij De Troubadour aan het juiste adres. We hebben een uitgebreide collectie buitentafels. Door de verschillende materialen, zoals teakhout, metaal of steen, is er altijd een passend buiten meubel voor je tuin of balkon. Elk materiaal brengt een eigen sfeer met zich mee. Ontdek het gehele aanbod online en vind het passende outdoor meubel voor jou.

Welke outdoor meubels passen in je tuin?

Onze collectie outdoor meubelen bestaat uit uiteenlopende meubels, speciaal ontworpen voor buiten. Heerlijke loungebanken, stijlvolle tuintafels of comfortabele tuinstoelen: allemaal perfect om een prachtige tuin in te richten. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van je tuinmeubilair? Met onderstaande tips helpen we je een handje op weg:

  • Ruimte: als eerste is het verstandig om te kijken naar hoeveel ruimte je hebt voor tuinmeubilair. Misschien heb je een zeer ruimte tuin, of juist slechts een klein balkon. Daarnaast speelt ook de exacte plek een rol: waar in de tuin of op het balkon heb je plek voor je outdoor meubels? Zodra je dat weet, kun je gaan kijken naar wat je wilt neerzetten.
  • Functie: wat voor buitenmeubels of loungeset wil je in de tuin of op je balkon? Gaat je voorkeur uit naar een comfortabele tuintafel om urenlang te kunnen tafelen? Of wil je liever een heerlijke loungebank? Misschien wil je wel allebei! Als je weet wat je voorkeur heeft, kun je gerichter zoeken naar het juiste meubilair voor buiten.
  • Stijl: als laatste is stijl ook belangrijk. Welke stijl wil je creëren? Stijl is erg bepalend voor de kleuren en materialen. Teakhouten outdoor meubels zorgen voor een andere uitstraling dan bijvoorbeeld kunststof of metaal.

Gratis vrijblijvende tips voor de inrichting van je tuin of balkon

Het ontwerpen van een mooi ingerichte tuin of balkon kan na bovenstaande tips nog steeds een uitdaging zijn. We helpen je daarom graag bij het samenstellen en ontwerpen van jouw droomtuin! Het gratis interieuradvies van De Troubadour biedt hiervoor een prachtige uitkomst. Onze ervaren interieuradviseurs gaan samen met jou om de tafel om al je wensen en voorkeuren voor de tuin of het balkon door nemen. Daarna gaan jullie samen door onze showroom om onze outdoor meubels te bekijken. Zo ontdek je al ons meubilair voor buiten en stel je met wat hulp een prachtige tuin samen.

Ontdek onze collectie outdoor meubels

Online vind je ons gehele assortiment met outdoor meubelen. Onze uitgebreide collectie is ideaal om je tuin of balkon helemaal klaar voor de zomer te maken. De stijlvolle buitenbanken, tuintafels, loungesets en stoelen zorgen ervoor dat je uren kan genieten buiten. Ontdek in onze webshop al onze buitenmeubels en laat je inspireren!

Shop de collectie online

Loungebanken | Buitenbanken | Loungeset | Tuintafels | Tuinstoelen | Buiten accessoires