DTP Home boekenkast Soho

€2.199,00
  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

DTP Home heeft haar collectie uitgebreid met de Soho collectie! Een prachtige collectie die geïnspireerd is door het internationale karakter van de New Yorkse buurt Soho. De metalen brandtrappen, ruwe materialen en lange rechte straten met sierlijke details vormen de inspiratie voor deze mooie meubelstukken.

Boekenkast Soho biedt je al de ruimte die je nodig hebt om al het moois te kunnen uitstallen en tegelijkertijd te kunnen opbergen. De planken gemaakt van Mortex zijn perfect om al je souvenirs en accessoires op tentoon te stellen. Achter de deurtjes van gerecycled teakhout kan je dan alles uit het zicht opbergen. De afmetingen van boekenkast Soho zijn 210x110x45 cm.

Mortex is nieuw soort materiaal wat steeds vaker te zien is in meubelstukken. Het is een pleistertechniek, wat voor 95% uit natuurproducten bestaat en wat bijna net zo hard is als natuursteen! Mineralen, kalk en cement worden samengevoegd en vervolgens met de hand aangebracht. Hierdoor krijgt ieder blad een andere structuur en uitstraling.

Specificaties

Artikelnummer: 153935
Omschrijving: SO 250022: Bookcase Soho, 2 doors, 4 open racks, mortex shelves
Merk: DTP Home
Materialen: Mortex Teakhout
Hoogte: 210,00
Breedte: 110,00
Lengte: 45,00