Bank Master

Vanaf €1.090,00
Vanaf €1.090,00
  • 5000 m2 showroom
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Bank Master straalt comfort uit! Deze royale familiebank is uitgerust met lekkere zitkussens en hoge armleuningen. Ideaal! Bank Master staat op kleine, zwarte blokpootjes. Hierdoor lijkt de bank haast te zweven. De strakke, moderne uitstraling past in ieder eigentijds interieur en voorkomt dat je snel op deze bank bent uitgekeken.

Geen vorm, grootte of uiterlijk is voor bank Master te gek. Je hebt namelijk de keuze uit verschillende elementen, waarmee je jouw ideale bank gemakkelijk samenstelt. Ga jij voor een rechte bank, een comfortabele hoekbank of een royale u-opstelling? Ook de bekleding van de Master kies je zelf. Zo past de bank altijd bij het kleurenpalet van jouw interieur!

Omdat Master in veel verschillende opties geleverd kan worden, is deze bank alleen te bestellen in onze winkel. Kom gezellig een keertje langs om proef te zitten. Ook voor meer informatie of een gratis interieuradvies ben je altijd welkom in onze winkel in Amstelveen.

Onder de knop ‘toon meer info' vind je het maat- en prijsoverzicht van bank Master. De zitdiepte is 65 cm en de totale diepte is 100 cm.

Specificaties

Artikelnummer: 102070
Omschrijving: Bankstel Master
Merk: So True by Troubadour
Materialen: Leder Stof
Zithoogte: 41,00
Zitdiepte: 65,00
Armhoogte: 69,00
Breedte armleuningen: 27,00
Poothoogte: 4,00