Hoekbank Donna

Vanaf €1.599,00
Vanaf €1.599,00
  • 5000 m2 showroom
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Bank Donna heeft een strak uiterlijk, is makkelijk te combineren en oogt bovendien super tijdloos. De bank beschikt over comfortabele zitkussens waarop je zowel actief als loungend kunt zitten. Zo lukt werken op een laptop, of het lezen van een boek op deze bank perfect. Door de neutrale uitstraling is Donna zeer goed naar eigen smaak aan te kleden met plaids of sierkussens. Zo pas je de look van de bank gemakkelijk aan. De bank staat op hoge, slanke pootjes. Zo blijft het geheel luchtig en toegankelijk.

Donna is er als 2-zits-, 2,5-zits- en 3-zitsbank, met een récamière. Daarbij kies je uit zes mooie stoffen in verschillende kleuren, zodat de bank straks helemaal aansluit op jouw wensen.
Omdat bank Donna in meerdere uitvoeringen geleverd kan worden, bestel je deze alleen in onze winkel in Amstelveen. Je bent hier dan ook van harte welkom; om even proef te zitten, voor wat extra informatie of een gratis en vrijblijvend interieuradvies met één van onze ervaren adviseurs. Wij staan alvast voor je klaar!

Specificaties

Artikelnummer: 150077
Omschrijving: Loungebank Donna
Merk: So True by Troubadour
Materialen: Leder Stof