article-image


Outdoor Living /buitenmeubels

26-03-2024

De nieuwe outdoor collectie

De dagen worden steeds iets langer en het begint langzamerhand wat warmer te worden. Dat betekent dat het weer tijd is om na te denken over de aankleding van de tuin. En laten wij nou nieuwe Outdoor artikelen hebben om het extra makkelijk te maken voor jou! Ik neem je mee:

Outdoor banken

Er zijn drie nieuwe outdoor banken geplaatst in de winkel genaamd Sunset, Resort en Costa. Drie fantastische banken met stoffen die alleen maar voordelen kennen. Zo zijn de elementen van outdoor banken bekleed met een 100% waterdichte, antibacteriële en sneldrogende stof. De speciale vormgeving, waarbij er spleetjes tussen de kussens zijn opengelaten, zorgt ervoor dat water optimaal kan wegstromen. Omdat onze stoffen uv-straling bestendig zijn, is kans op verkleuring minimaal en wordt de stof niet heet in de zon. Ook zijn alle banken All Weather, dat wil zeggen dat ze het gehele jaar buiten kunnen blijven staan door het weerbestendige materiaal. Dat is nog eens een mooi voordeel, geen gesjouw met kussens en elementen!

Sunset

De Sunset loopt in een organisch vorm wat in elke tuin lekker speels staat. De ronde hoeken en zachte lijnen maken Sunset warm en uitnodigend. Een tijdloos design dat een statement maakt in iedere tuin. De Sunset bank is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren waaronder Meton light grey, Bold beige en Bold dark beige. De gehele bank heeft een afmeting van 380x200 cm. Ook kan je ervoor kiezen om de longchair links of rechts te plaatsen.

Resort

Zoek je een royale bank waar je actief en relaxt kan zitten? Dan is de Resort misschien wel wat voor jou. Net als bank Sunset is de Resort organische gevormd waardoor die ook makkelijk vrijstaand kan staan in de tuin of op het dakterras. De bank is ook in drie verschillende kleuren verkrijgbaar namelijk, Meton beige, Meton light grey en Meton rust. En net als de Sunset ook met de longchair links of rechts te krijgen. Outdoor bank Resort bestaat uit 3 elementen met een totale afmeting van 386x191 cm.

Costa

De Costa bank is zelf samen te stellen waardoor je dus een unieke bank kan maken die perfect past in jouw tuin of op jouw terras. De andere twee outdoor banken hebben lage zwarte kunststof poten waarbij de Costa is voorzien van hogere poten die ook in twee kleuren beschikbaar zijn. Costa is verkrijgbaar in vier verschillende stoffen; Basic, Limited, Luxury en Exclusive. Een heerlijke bank om uit te breiden met bijvoorbeeld een hocker en losse kussens!Outdoor banken

Bay bank

De bank Bay is ook weer van de partij dit jaar! Een bank die je zelf kan samenstellen door losse elementen! Maar kies je dan voor een rechte-, hoek- of U-bank? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook is de Bay altijd op voorraad waardoor je binnen zeven dagen al kan genieten van een outdoor bank in je tuin. De bank Bay is enkel te krijgen in de kleur beige, een frisse kleur voor de zomer!

Ook al heeft de Bay weinig onderhoud nodig, het is te begrijpen dat je het beste uit de bank wil halen dus hier zijn een aantal tips om zo lang mogelijk van de Bay te genieten.

Er is meer…

Er zijn niet alleen banken in de collectie, zo heb je ook de leukste loungestoel Sunrise. De loungestoel is in twee trendy kleuren verkrijgbaar; Breeze naturel en Vibe sand. Wat ik zelf heel leuk vind is dat de stoel met een soort bouclé stof is bekleed. Dit geeft iets meer karakter dan een gladde stof. Niet een geheel onbelangrijk detail, de Sunrise is draaibaar! Door dit mechanische in de stoel is er een beschermhoes bijgeleverd.

Zoek je een luchtiger model buitenstoel? Dan is de Capri ideaal. Fauteuil Capri is perfect voor binnen en buiten, zo kan je er dubbel plezier van hebben. De zit is gemaakt van geweven kunststof en aluminium waardoor het ook geen enkel probleem is om de stoel het gehele jaar buiten te laten staan. Het is ook een perfect formaat voor bijvoorbeeld op een veranda!

Outdoor

Nog genoeg ruimte over buiten? Dan kan je de Tiki Bar vast ergens kwijt voor de aankomende barbecuefeesten in de zomer. Tiki is voorzien van een bar met dakje en drie comfortabele krukken, hoe leuk!

En we zouden De Troubadour niet zijn als er geen gerecycled teakhout buitenmeubels zijn. Dus tuinbank Bandung en tuintafel Gardino zijn ook toegevoegd. Allebei gemaakt van rustiek teakhout, een duurzaam hardhoutsoort dat waterresistant is. De tuinbank Bandung is te herkennen aan het koloniale ontwerp met krullen, patronen en sierlijk handwerk. Voeg een aantal buitenkussens toe om het extra comfortabel te maken en zo kom jij de zwoele zomeravonden wel door.

Outdoor

 

Om je tuin helemaal af te maken hebben wij ook vloerkleden, verschillende buitenkussens en andere toffe accessoires om het een geheel te maken. Ik durf te wedden dat er genoeg leuks is om even te komen proefzitten in de winkel. Dus kom vooral langs en breng jouw tuin op tijd samen voor de zonnige dagen!