Lounging by Troubadour

Lounging by Troubadour

UNIEKE COLLECTIE BANKEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Met trots presenteren wij onze vernieuwde IN/STOCK Lounging by Troubadour collectie. Wij ontwierpen 3 banken, geïnspireerd op onze bestsellers. De banken uit de Lounging by Troubadour collectie zijn altijd op voorraad, zodat je de nieuwe bank binnen 7 dagen in huis hebt staan. Ga jij voor de de royale Day, de comfortabele Loft of plof je het liefste neer op bank Bubble? Shop online.

 

LOFT: TIJDLOOS EN STRAK

Bank Loft herken je aan de strakke lijnen en moderne uitstraling. Een tijdloos model, dat in iedere interieurstijl zijn draai wel kan vinden. Loft is uitgerust met vaste kussens en een recamiere, waardoor er een extra zit plek ontstaat in het lounge gedeelte. Ideaal! Zo zorgen de afgeronde rugleuningen voor een vriendelijke uitstraling en kun je hierdoor heerlijk op de bank liggen. Lees meer.

 

DAY: ULTIEM LOUNGEN

Bank Day is een ultieme loungebank, perfect geschikt voor avondenlang heerlijk relaxen. Day beschikt over een royaal zitoppervlak en is standaard uitgerust met een extra brede longchair. Zo kun je zelfs met zijn tweeën naast elkaar languit een film kijken. Heerlijk! Verder is bank Day voorzien van lage armleuningen en een vrij diepe zit. De ronde pootjes zorgen ervoor dat de bank, ondanks zijn robuuste uiterlijk, toch een luchtige en vriendelijke aanblik heeft.  Day is een comfortabele hoekbank; plof neer en kom er niet meer vanaf. Lees meer.

 

BUBBLE: WARM EN NONCHALANT

Bank Bubble is een bank om op weg te dromen. Een echte familie– en loungebank, waarop je kunt relaxen met het hele gezin. Bubble is uitgerust met brede armleuningen en losse kussens, waardoor de bank een gezellige en relaxte aanblik krijgt. Bank Bubble staat op lage blokpootjes en beschikt verder over een royale longchair en diepe zit. De zichtbare kapnaden zorgen voor een stoere finishing touch. Kruip onder een heerlijke plaid en zak onderuit tijdens je favoriete serie of boek. Lees meer.

 

STOFFEN

De banken uit de IN/STOCK Lounging by Troubadour collectie zijn verkrijgbaar in vier verschillende stoffen, welke uitgevoerd zijn in verschillende kleuren. Samen vormen de stoffen een kleurenpalet van sfeervolle, natuurlijke tinten. Zo stralen de Lounging by Troubadour banken rust uit en zijn ze gemakkelijk te combineren. Knipstaaltjes van de verschillende stoffen bestel je gemakkelijk online. Lees meer.

BESTEL HIER JOUW FAVORIETE BANK

Shop bank Day, Bubble of Loft online of kom langs in onze winkel om te komen proefzitten.