Bank Day

Bank Day

ULTIEM LOUNGEN

Bank Day is een ultieme loungebank, perfect geschikt voor avondenlang heerlijk relaxen. Day beschikt over een royaal zitoppervlak en is standaard uitgerust met een extra brede longchair. Zo kun je zelfs met zijn tweeën naast elkaar languit een film kijken. Heerlijk! Verder is bank Day voorzien van lage armleuningen en een vrij diepe zit. De ronde pootjes zorgen ervoor dat de bank, ondanks zijn robuuste uiterlijk, toch een luchtige en vriendelijke aanblik heeft.  Day is een comfortabele hoekbank; plof neer en kom er niet meer vanaf.

Het frame van bank Day is gemaakt van houtvezelplaat met grenen en hardhout. Zowel de zitting als rug van de bank beschikt over een vulling van koudschuim, afgedekt met veren en siliconenvezels. Deze veren worden ‘no-sag’ veren genoemd. Dit betekent letterlijk vertaald ‘niet zakken’ en houdt in dat je ook na jarenlang zitplezier niet hoeft in te leveren op kwaliteit. Optimaal zitcomfort gegarandeerd.

 

STOFFEN

Bank Day is leverbaar in vier verschillende stoffen, welke uitgevoerd zijn in verschillende kleuren. Kies voor grove velvet, trendy bouclé, zachte rib of een stoere gemêleerde stof. Daarnaast is Day als vanzelfsprekend verkrijgbaar met een longchair links of een longchair rechts. Wil je meer te weten komen over de verschillende stoffen? Lees hier.

 

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

KOOP BANK DAY

Shop bank Day online of kom langs in onze winkel om te komen proefzitten.