Bank Air

Bank Air

STIJLVOL EN COMPACT

Bank Air is een stijlvolle en ranke bank. Het formaat is perfect voor in de wat kleinere leefruimtes. Maar, ook als je genoeg ruimte tot je beschikking hebt is Air ideaal om een extra zithoekje mee te creëren. De bank heeft een modern, simplistisch uiterlijk en valt op dankzij zijn verfijnde details. Bank Air staat op hoge, metalen pootjes met een speels karakter en heeft een comfortabele, actieve zit. Dankzij de smalle armleuning is er voldoende zitruimte voor drie personen.

Het frame van bank Air is gemaakt van houtvezelplaat met grenen en hardhout. Zowel de zitting als rug van de bank beschikt over een vulling van koudschuim, afgedekt met veren en siliconenvezels. Deze veren worden ‘no-sag’ veren genoemd. Dit betekent letterlijk vertaald ‘niet zakken’ en houdt in dat je ook na jarenlang zitplezier niet hoeft in te leveren op kwaliteit. Optimaal zitcomfort gegarandeerd.

 

STOFFEN

Bank Air is leverbaar in drie verschillende stoffen, elk uitgevoerd in twee kleuren. Kies voor een trendy boucléstof, een stoere gemêleerde stof of een zachte ribstof. Air is door zijn strakke uiterlijk gemakkelijk te combineren. Wil je meer te weten komen over de verschillende stoffen? Lees hier.

 

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

 

KOOP BANK AIR

Shop bank Air online of kom langs in onze winkel om te komen proefzit