Bank Loft

Bank Loft

TIJDLOOS EN STRAK

Bank Loft herken je aan de strakke lijnen en moderne uitstraling. Een tijdloos model, dat in iedere interieurstijl zijn draai wel kan vinden. Loft is uitgerust met vaste kussens en een recamiere, waardoor er een extra zit plek ontstaat in het lounge gedeelte. Ideaal! Zo zorgen de afgeronde rugleuningen voor een vriendelijke uitstraling en kun je hierdoor heerlijk op de bank liggen. Loft is een bank voor iedereen.

Het frame van bank Loft is gemaakt van houtvezelplaat met grenen en hardhout. Zowel de zitting als rug van de bank is gevuld met schuim, beschermd door een dacron wattenlaag en zogenoemde ‘no-sag’ veren. Dacron is hypoallergeen en heeft een vochtregulerende werking. De no-sag vering is elektrisch gehard en kan daardoor jarenlang mee, zonder dat je aan kwaliteit hoeft in te boeten. Optimaal zitcomfort gegarandeerd.

 

STOFFEN

Bank Loft is leverbaar in drie verschillende stoffen, welke uitgevoerd zijn in verschillende kleuren. Kies voor grove velvet, trendy bouclé of een stoere gemêleerde stof. Daarnaast is Loft als vanzelfsprekend verkrijgbaar met een recamiere links of een recamiere rechts. Wil je meer te weten komen over de verschillende stoffen? Lees hier.

 

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

KOOP BANK LOFT

Shop bank Loft online of kom langs in onze winkel om te komen proefzitten.