Knipstalen

5 Product(en)

Twijfel je of de kleur van de stof mooi bij de rest van je interieur staat? Of wil je de stof gewoon graag even voelen? Dat kan! Van onze IN/STOCK Lounging by Troubadour banken zijn namelijk knipstaaltjes beschikbaar.

Voor welke bank ga jij?

Bij De Troubadour helpen we je graag bij het vinden van de juiste bank!

Start keuzehulp
Sorteer op:
Knipstaal glamorous taupe
Knipstaal glamorous taupe
€0,50
Knipstaal selva naturel
Knipstaal selva naturel
€0,50
Knipstaal glamorous beige
Knipstaal glamorous beige
€0,50
Knipstaal airolo ecru
Knipstaal airolo ecru
€0,50
Knipstaal airolo olive
Knipstaal airolo olive
€0,50

WELKE STOF IS EIGENLIJK JE FAVORIET?

De Lounging by Troubadour collectie is samengesteld op basis van verschillende stoffen of kleuren. De banken en sierkussens zijn verkrijgbaar in een gemêleerde stof, een gewoven bouclé stof en een corduroy, oftewel, ribstof. Daarbij zijn er voor elk van deze stoffen twee verschillende kleuren beschikbaar. In totaal heb je dus keuze uit zes mogelijkheden. Speciaal voor deze collectie hebben we het voor jou mogelijk gemaakt om deze stoffen ook thuis eens te bekijken door voor elke stof een knipstaal beschikbaar te stellen. Twijfel je of de kleur past, of wil je graag de stof eerst voelen voor je de bank bestelt? Bestel dan een of meerdere knipstalen! Deze worden naar je opgestuurd waardoor jij op je gemak de stof of kleur kan bekijken en ervaren.

KIES DE STOF EN KLEUR DIE BIJ JOU PAST

Doordat de collectie bestaat uit verschillende stoffen en kleuren kan het soms lastig zijn om de voor de juiste combinatie te kiezen. Daarom hebben we bij De Troubadour speciaal knipstalen beschikbaar gesteld met de stoffen en kleuren van onze Lounging by Troubadour banken. Stof Selva is een gemêleerde stof van 100% polyester, wat inhoudt dat de stof is gewoven met verschillende kleuren garen in verschillende samenstellingen en diktes. Deze stof is verkrijgbaar in twee kleuren, grey en natural, en vormen daarmee een prachtige basis voor elk kleurenpalet. Alle vier de banken uit het Lounging by Troubadour concept zijn verkrijgbaar in stof Selva. Daarnaast zijn ook alle Lounging banken verkrijgbaar in stof Airolo. Dit is een bouclé stof van 100% polyester. Deze stof geeft je bank een knuffelzachte en comfortabele uitstraling, maar is tegelijkertijd erg chic. Bouclé stof is opgebouwd uit kleine lusjes en daardoor wel gevoeliger voor beschadigingen. Echter zijn haaltjes of losse draadjes makkelijk terug in de stof te duwen met een klein naaldje. Stof Airolo is verkrijgbaar in de kleuren olive en ecru. De laatste stof is een ribstof, oftewel corduroy. De ribstof bestaat uit 92% polyester en 8% polyacryl. Corduroy beschikt over een zachte ribbel in lengterichting van de stof en heeft daardoor een stoere, maar ook zachte uitstraling. Ideaal voor intensief woongebruik! De ribstof is in twee kleuren verkrijgbaar, namelijk grey en sand. Echter zijn niet alle banken beschikbaar in de stof rib. Bank Day en bank Air zijn de gelukkige en zijn ook te bestellen in een ribstof. Voor welke stof kies jij?