article-image

Kim vertelt /medewerker

13-03-2024

Allround Backoffice

Kim (28)
Woont in Nieuwkoop
Werkt bij De Troubadour sinds 2015

‘’Ik ben begonnen na mijn studie bij De Troubadour. Zo begon ik met drie dagen ter ondersteuning van de operations directeur en twee dagen in de winkel als receptioniste. Ik leerde het bedrijf steeds beter kennen waardoor ik steeds meer taken kreeg toegewezen. Dit is doorgegroeid tot een volwaardige functie van alle backoffice werkzaamheden in het Logistiekcentrum in Mijdrecht.
Ik ben voor een korte periode uit dienst geweest om uiteindelijk een nieuwe uitdaging aan te gaan, maar ben al vrij snel teruggekomen bij De Troubadour. Dit kwam omdat ik merkte dat het werk te eentonig was voor mij, veel te veel administratie naar mijn smaak. Ik ben hier veel meer een spin in het web en het werk is diverse. Ook merkte ik dat ik de werksfeer onderling met collega’s bij De Troubadour mistte en dat is wel een belangrijke factor voor mij. Het leukste aan De Troubadour vind ik de humor die iedereen deelt; de droge opmerkingen en de grapjes tijdens werk. De sfeer is dan ook minder zwaar als je kan dollen met elkaar. Ook is iedereen lekker casual en zijn de leeftijden uiteenlopend wat ook weer zorgt voor diversiteit.
Kims favo's

Voor De Troubadour bestond mijn leven grotendeels uit voetbal, voetbal en voetbal! Ik had geen voorliefde voor interieur, dat is pas gaan groeien toen ik hier begon met werken. Ik vind het nu ook leuk om verschillende woonprogramma’s te kijken thuis en sinds ik samenwoon houd ik mij graag bezig met de styling in ons huis. Mijn woonstijl is dan ook twee stijlen gecombineerd, namelijk industrieel wat dus iets stoerder en edge geeft. Met een vleugje Scandinavisch, dat zit voornamelijk in de warme en neutrale tinten.
Mijn ‘all time favorite’ item zijn de eetkamerstoelen Fresh en Flush. Een heerlijke stoel om lange avonden te borrelen met vrienden, maar met een stoere look!’’

Kims quote