article-image

Marja vertelt /medewerker

31-01-2024

Interieurspecialist

Marja (66)
Woont in Aalsmeer
Werkt bij De Troubadour sinds 2005

''Ik kwam hierbinnen als klant bij De Troubadour om een eettafel te kopen, zonder verdere intentie en met een uur later stond ik buiten met een baan als verkoopadviseur. Ik zag tijdens het afrekenen bij de receptie een flyer hangen dat ze personeel zochten voor in de winkel en ik zei hardop dat het perfect bij mij zou passen. De bedrijfsleider hoorde dat en wou gelijk met mij in gesprek. Nu achttien jaar later zit ik nog steeds met veel plezier in het verkoopteam!
Marja favo's

Wat De Troubadour voor mij nog steeds zo speciaal maakt na al die jaren is dat wij maar één woonwinkel hebben in heel Nederland en dat mensen uit het hele land speciaal naar Amstelveen komen om hun interieur bij ons samen te stellen. Ik verkoop dan een volledig interieur aan klanten en krijg elke keer zo een goed gevoel als ze de deur uitstappen. De gedachte dat zij straks een prachtig interieur hebben verveeld nooit. De Troubadour staat bekend om hoge service en de veelzijdigheid aan stijlen die worden aangeboden. Vroeger was het heel normaal om je hele huis in een stijl te hebben. Dat is gelukkig tegenwoordig niet meer zo. Ik hou ervan om te kunnen mix en matchen. Mijn eigen woonstijl is bijvoorbeeld landelijk strak, maar ik wil het thuis vooral gezellig hebben. Als verkoopadviseur laat ik mij inspireren door de interieurprogramma’s op televisie. Ik neem ze desnoods op om het op mijn vrije dag lekker op de bank terug te kijken, zo blijf ik op de hoogte van de trends en ontwikkelingen. Voordat ik bij De Troubadour kwam, heb ik best lang in een babyspeciaalzaak gewerkt. Dan verkocht ik samengestelde babykamers met alle accessoires aan soon-to-be ouders. Hierdoor is mijn liefde voor interieur blijven groeien en uiteindelijk doorgegroeid naar hele woningen inrichten.
Een van mijn warmste herinneringen aan De Troubadour blijft toch het feest toen ik 12,5 jaar in dienst was. Ik kreeg naast alle andere cadeaus een karikatuur van mezelf omringd in een berg schoenen. Ik houd namelijk heel erg van schoenen dus het was een hilarisch en prachtig cadeau om te ontvangen. Ik voelde mij zo gewaardeerd en verwend door het bedrijf en mijn collega’s. Dat is ook zeker een pluspunt; je wordt 100% gewaardeerd en dat merk je ook altijd!
Mijn ‘all time favorite item’ na al deze jaren is de elementenbank Evo. Die verkopen we al zo lang en ik heb al zoveel verschillende opstellingen en varianten in stoffen voorbij zien komen en verkocht aan klanten dat het echt een favoriet is van mij.’’

Medewerker