article-image


So true by troubadour /merken

12-04-2024

Meer over So True

De Troubadour verkoopt verschillende merken, maar draagt ook een eigen merk: So True. Hoe tof is dat! Een merk dat wij produceren en ook alleen wij verkopen in de woonwinkel en online. Ik neem je verder mee in de wereld van So True!

Ontstaan van het label

De Troubadour bestaat al sinds 1995 en is oorspronkelijk begonnen in een koude loods. Dit is nu, bijna 30 jaar later, uitgegroeid tot een prachtige woonwinkel in Amstelveen met een ruimte van 5000 m². Doordat er zoveel ruimte is, is er ook veel mogelijkheid in het aanbieden van prachtige merken die het Troubadour gevoel geven. De Troubadour is dealer van diverse merken, maar draagt ook een eigen merk sinds 2014. Het label So True heeft allerlei unieke items waaronder banken, fauteuils, eetkamerstoelen, salontafels en accessoires. Je zou dus een heel interieur kunnen inrichten met alleen de items van So True!

Waar staat So True voor? De Troubadour beschikt over jarenlange ervaring in wonen en interieur en weet hierdoor als geen ander hoe het ontwikkelen en produceren van producten gaat. Je ziet in de items dat er is nagedacht uit het oog van een specifieke behoefte. So True geeft warmte en sfeer met een vleugje elegantie aan jouw interieur!So True

Speciale concepten

Onder het label So True by Troubadour vallen verschillende concepten, zoals de sofa, chair, outdoor en lounging concepten.

Sofa concept

Met het So True Sofa concept geven wij de mogelijkheid aan jou om een bank op maat te maken. Zo kan je een bank naar wens samenstellen met verschillende keuzes in opstelling, armbreedte, kussens, stof, kleur en poot. Hierdoor heb je niet alleen een bank die naar jouw smaak is, maar ook gelijk een uniek product in je woonkamer staan!

Chair concept

En niet alleen voor de bank is dit mogelijk, ook voor eetkamerstoelen. Met het So True Chair concept ontwerp je de ideale eetkamerstoelen voor aan de eettafel door elementen te kiezen, zoals de zitting, het frame, de stof en kleur. Allemaal componenten die de behoeftes opvullen. En als je dat allemaal hebt gedaan en hebt besteld wordt het gratis thuisbezorgd. Beter kan je het niet voor elkaar krijgen.

Budget Collectie

De Troubadour gelooft dat design toegankelijk moet zijn voor iedereen. Of je nou een starter bent met een kleine portemonnee of doorstroomt naar een grotere woning. Deze collectie bezit de verwachte kwaliteit van De Troubadour die je gewend bent, voor een budget prijs. Dat betekent uiteraard niet dat de keuzes beperkt zijn. De Budget Collectie omvat honderden meubelstukken, van salontafels tot hoekbanken en alles daartussenin. En alsnog kan je kiezen uit een breed scala aan maten, stoffen, kleuren, poten en armleuningen bij het grote assortiment stoelen en banken.

Lounging en outdoor concept

Sinds kort is het Lounging concept gelanceerd waar je de mogelijkheid hebt om een prachtige bank binnen 7 dagen al in huis te hebben staan. Want eerlijk… een bank kiezen en samenstellen is een grote opgave dus als je daar geen zin in hebt en snel iets kwalitatief en moois in huis wil dan is dit toch een droom?

Daarbij heeft het So True label ook een uitgebreide outdoor collectie. Sinds kort zijn er een aantal fantastische outdoor banken te zien in de winkel. Dus zoek je nog toevallig een buitenbank? Kom dan vooral langs want dan heb je nog kans dat de bank op tijd in de tuin staat voor de warme zonnestralen komen!So True

Maak het af!

Niet alleen banken en stoelen zijn aan de orde bij So True. Je kunt ook met het ruime assortiment aan accessoires alles afstijlen. Met tientallen kussens in verschillende maten, gekke prints, zachte stoffen of chic leder. De woonaccessoires zijn lekker uiteenlopend van wanddecoratie naar poefjes, spiegels, decoratie objecten en nog veel meer!

So True is zowel online als in de winkel te zien dus neem vooral een kijkje en laat je verder inspireren door De Troubadour feeling.