So True loveseat Los Angeles

Vanaf €739,00
Vanaf €739,00
  • 5000 m2 showroom
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Bank Los Angeles typeert zich door de kubistische vormgeving en het royale zitvlak. De bank wordt geleverd inclusief twee sierkussens, waardoor je de al zeer comfortabele Los Angeles nóg comfortabeler kunt maken. De bank staat op slanke, luchtige pootjes of een brede blokpoot. Het resultaat: een landelijke en uitnodigende bank met een stoer uiterlijk. Daarbij zorgen de robuustere armleuningen ervoor dat bank Los Angeles echt een statement is in je interieur. De verfijnde afwerkingen maken deze gezellige familiebank helemaal af.

Los Angeles is onderdeel van onze exclusieve So True collectie. Alle banken uit deze collectie kun je gemakkelijk samenstellen aan de hand van 7 stappen. Kies bijvoorbeeld voor een rechte bank, een hoekbank of een bank met een long chair, zodat de opstelling altijd perfect aansluit op de beschikbare ruimte en de stijl in jouw woonkamer. Zelfs de vulling en de afwerking van de kussens kies je zelf. Bank Los Angeles komt met brede armleuningen. Heb je deze toch liever wat smaller? Kies dan voor bank New York.

Omdat bank Los Angeles in eindeloos veel uitvoeringen geleverd kan worden, is deze alleen in onze winkel in Amstelveen te bestellen. Je bent hier dan ook van harte welkom om even proef te zitten, of om je te laten adviseren/informeren betreft alle opties. Onze verkoopadviseurs staan alvast voor je klaar!

Specificaties

Artikelnummer: 54838
Omschrijving: 1,5-zitsbank Los Angeles
Merk: So True by Troubadour
Materialen: Leder Stof
Hoogte: 90,00
Breedte: 134,00
Lengte: 95,00