Loungebank Loft airolo ecru

€1.529,10

Adviesprijs: €1.699,00

Je bespaart 10%

All-in House service

Met de All in House Service ben je 5 jaar verzekerd van de beste vlekken- en constructieservice, zodat je nóg langer van jouw zitmeubel kunt genieten. Meer informatie.

  • Gratis verzending vanaf €499,- in heel Nederland
  • Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis en vrijblijvend interieuradvies
  • CBW erkende woonwinkel

Beschrijving

Bank Loft herken je aan de strakke lijnen en moderne uitstraling. Een tijdloos model, dat in iedere interieurstijl zijn draai wel kan vinden. Loft is uitgerust met vaste kussens en een recamiere, waardoor er een extra zit plek ontstaat in het lounge gedeelte. Ideaal! Zo zorgen de afgeronde rugleuningen voor een vriendelijke uitstraling en kun je hierdoor heerlijk op de bank liggen.

Bank Loft is er eentje met voordelen. Zo is de bank standaard uit voorraad leverbaar, waardoor deze binnen 7 werkdagen bij jou in de woonkamer staat te pronken. Verder is bank Loft voorradig in drie stoffen, welke uitgevoerd zijn in verschillende kleuren. Keuze uit een grove velvet, een zachte gemêleerde stof of een trendy bouclé. Ook is de bank vanzelfsprekend verkrijgbaar met een recamiere links of een recamiere rechts. Zo past dit comfortabele meubel altijd perfect in jouw interieur.

Het frame van bank Loft is gemaakt van houtvezelplaat met grenen en hardhout. Zowel de zitting als rug van de bank is gevuld met schuim, beschermd door een dacron wattenlaag en zogenoemde ‘no-sag' veren. Dacron is hypoallergeen en heeft een vochtregulerende werking. De no-sag vering is elektrisch gehard en kan daardoor jarenlang mee, zonder dat je aan kwaliteit hoeft in te boeten. Optimaal zitcomfort gegarandeerd.

Twijfel je of de kleur van de stof mooi bij de rest van je interieur staat? Of wil je de stof gewoon graag even voelen? Dat kan. Van onze IN/STOCK Lounging by Troubadour banken zijn namelijk knipstaaltjes beschikbaar. Deze zijn gemakkelijk via onze website te bestellen.

Specificaties

Artikelnummer: 144404
Omschrijving: LBT 172011: Loungebank Loft - Airolo Ecru
Merk: So True by Troubadour
Materialen: Stof
Hoogte: 77,00
Breedte: 271,00
Lengte: 198,00
Zithoogte: 48,00
Zitdiepte: 60,00
Armhoogte: 75,00
Breedte armleuningen: 25,00
Poottype: Kunststof